Pro Kapital müüs Eestis 11 kuuga 71 mln eest kinnisvara

Inno Tähismaa 04. detsember 2001, 15:52

Kinnisvaraarendusfirma Pro Kapital Eesti müüs käesoleva aasta üheteistkümne kuu jooksul 71,2 miljoni krooni eest kinnisvara.

Pro Kapital Eesti peadirektori Andrus Lauritsa sõnul jaguneb müük peamiselt nelja suurima objekti vahel. Raekoja platsil ja Rüütli tänaval arendab ja müüb projekte Pro Kapital juhtimislepingu alusel. Lauritsa sõnul moodustab Raekoja platsis arendatava projekti korterite keskmine müügihind 30 000 krooni ruutmeeter. 'Kallimad Raekoja platsis asuvad korterid on Pro Kapital müünud 40 000 krooni ruutmeetri eest. Kõik selles hinnaklassis müüdud korterid on ka vaatega Raekoja platsile', lisas Laurits.

Ilmarise kvartalis on Pro Kapital müünud kortereid ligi 20 miljoni krooni eest. 'Üle poole Ilmarise kvartali korteritest on omale ostad leidnud, nii projekti arendus kui müük lähevad plaanipäraselt', sõnas Laurits.

Pro Kapital Grupp on valdusfirma, mille kaudu on Balti riikide kinnisvaraturule investeeritud miljardeid kroone. Tuntumad Pro Kapitali investeeringud Tallinnas on Kristiine Kaubanduskeskus, Pro Kapitali ärikeskus endises Eesti Kaabli hoones ja Ilmarise kvartal.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing