Arnold tegi Kristinale kummarduse

05. detsember 2001, 00:00

Justkui saatuse nöök ? Eesti Vabariigi sünnipäeval 24. veebruaril, mil viimased üheksa aastat on Eesti rahvast terve õhtupooliku ETV ekraanide ees hoidnud presidendi vastuvõtt, on taliolümpiamängudel kavas naiste 30 km suusatamine ja rajale läheb Kristina ?migun. Poliitikute ja meediategelaste mitmepäevase vaidluse, keda-mida peab ETV siis sel päeval näitama, lahendas president Arnold Rüütel ehtrüütellikult ? mõlemad mahuvad troonile, s.o ekraanile, kõigepealt Eesti president ja seejärel Eesti suusakuninganna ning lõpuks saavad huvilised ka prominentide ja nende kaaslaste tualette arvustada. Kahju ainult, et rüütellikkus Kadrioru teise perenaise, Andra Veidemanni kaudu välja mängiti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 12:08
Otsi:

Ava täpsem otsing