• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Palts: emotsioonid Tallinna eelarve ümber kestavad jaanuari lõpuni

  Tallinna linnapea Tõnis Paltsu prognoosi kohaselt kestavad emotsioonid linna eelarve ja laenukava ümber jaanuari lõpuni.

  Palts viitas oma kriitilises eelarve-teemalises sõnavõtus täna linnavalitsuse pressikonverentsil erinevatest poliitilistest jõududest koosneva volikogu poolt kinnitatud Tallinna arengukavale ning soovitas fraktsioonidel praegustes vaidlustes see jälle meelde tuletada.
  'Arengukava kõige tähtsamaks punktiks on saada kõige kiiremini arenevaks elukeskkonnaks Läänemere piirkonnas,' ütles Palts. 'Kõige kiiremini arenevasse keskkonda on vaja kindlasti investeerida.'
  Linnapea sõnul läheb tark inimene omavahendite nappimise korral panka ja küsib raha juurde - see on lihtne majandustõde.
  Palts lausus,et pealinna kavandatavate investeeringute ja miljardilise laenusoovi oponendid kasutavad oma vastuväidetes demagoogiat ning faktide moonutamist. Näiteks ei mõjuta koolidesse investeeritavad 100 miljonit krooni sugugi Tallinna 4 miljardi kroonise mahuga ehitusturgu nagu väidetud, märkis ta. 'On asutusi ja ministeeriume, kes tulnud kirvega kurge püüdma,' ütles Palts.
  Linnapea sõnul on praegu on 95 protsenti investeeringumahust vajalikud investeeringud ning nende mahavõtmine eelarvest mõjutaks linna arengut.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
WeWork jõudis teisel katsel New Yorgi börsile
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.