Pidu suure tähega

Annikky Lamp 07. detsember 2001, 00:00

Need, kes igatsevad end kaunilt riidesse panna, tantsupõrandal valsirütmis hõljuda ja ilma häält kähedaks karjumata meeldivate inimestega suhelda, ei pea enam ootama: hooaeg on alanud. Ilmar Raag, kes hiljuti ajakirja Stiil lugejate poolt aasta stiilseimaks meheks valiti, võrdleb balli rollimänguga, mille märgusõnaks on noobel elitaarsus. Ballide juures hirmutab paljusid protokolli keerukus, kõige rohkem kardetakse alt minna riietusega. Raagi arvates on asi tegelikult üsna lihtne, eriti meestel. ?Viimase 150 aasta jooksul ei ole balli etikett nendele oluliselt muutunud. Frakk, halvemal juhul smoking koos kõigi selle juurde käivate reeglitega.? Raag ei arva, et ballikleitidele peaks midagi ette kirjutama, kõik sõltub sellest, millist muljet daam jätta soovib. Kes enne balli tunneb, et ei suuda kuidagi õiget meeleolu saavutada, võib leida abi ?Sõja ja rahu? hillitsetud ballistseenide lugemisest, ?Dorian Gray portree? dekadentlikust elegantsist, ?Tuulest viidud? ennastunustavatest tantsupidudest, Jane Austini iroonilis-sümpaatsetest ballikirjeldustest või hoopis ?Kolme musketäri? sirvimisest. Sinna juurde kuulake Straussi ja T?aikovskit.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:12
    Otsi:

    Ava täpsem otsing