Viljandi bussijaam katkestab piletite eelmüügi

07. detsember 2001, 08:26

Täna viiakse Viljandi bussijaama platsilt minema ajutine piletimüügiputka ja seni, kuni uus hoone arvutiühenduse saab, tuleb sõitjatel pilet bussijuhilt osta, kirjutab Sakala.

'Arvan, et uue nädala alguses saab arvutiühendus korda,' lubas Anijärv. Ta lisas, et alates laupäevast hakkavad bussid väljuma uusehitise eest, kuid esimestel päevadel sõitjad hoonesse veel ei pääse.

Busijaama maja ehitada lasknud aktsiaseltsi Viljandi Centrum omanik Tiit Maisa arvab, et bussi ootavad inimesed saavad talvekülma eest hoonesse sooja minna juba järgmisel nädalal. 'Käib mõõdistamine ja me valmistame ette materjale linnavalitsusest kasutusloa saamiseks,' rääkis Maisa. 'Alumise korruse rentnikel on võtmed käes ja nad seavad ennast sisse.'

Maja esimesel korrusel on lisaks bussijaamale veel juuksuritöökoda, apteek, toitlustuskoht, telefonimüügifirma, kullaäri ja R-kiosk. Teisele korrusele tulev Anttila kaubamaja alustab tegevust veebruari keskel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing