EL on eestlaste jaoks tundmatu suurus

11. detsember 2001, 00:00

Vaatamata ridamisi ametisse nimetatud euroministritele ning igasugustele abiprogrammidele pole riik suutnud oma kodanikele selgeks teha, mida Euroopa Liit endast õieti kujutab. Pigem on poliitikud ja valitsusametnikud EList maalinud laialivalguva kujuga monstrumi, millega on vajaduse korral hea oma saamatust ja ebakompetentsust argumenteerida. Väidet ?Aga Euroopas ju on!? kohtab avalikes sõnavõttudes ja kirjatükkides üha sagedamini.

Hetkeseis: Viie aastaga on olukord muutunud paremaks. Kui EL populaarsus kevadel Eestis kolinal kukkus, siis andis peaminister Mart Laar ametnikele korralduse lõpetada erinevate otsuste ja määruste vajalikkuse argumenteerimine Euroopa Liiduga.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 12:09
    Otsi:

    Ava täpsem otsing