Aasta sportlased - Irina Kikkas ja Erki Nool

11. detsember 2001, 17:25

Tallinna tänavune aasta naissportlane on viiekordne Eesti meister iluvõimlemises Irina Kikkas ning aasta meessportlane kergejõustiklasest olümpiavõitja Erki Nool.

Linnapea Tõnis Palts ja abilinnapea Liisa Pakosta kuulutasid aasta nais- ja meessportlased välja täna Tallinna Raekojas. Tõnis Palts tänas oma kõnes sportlasi muuhulgas selle eest, et paljuski just tänu nende pealehakkamisele on linn palju raha eraldanud spordi heaks ning Tallinnas on kerkimas mitmeid uusi spordiobjekte.

Linnajuhid avaldasid tänu ka Irina Kikkase treenerile Larissa Gorbunovale ning Erki Noole treenerile Andrei Nazarovile tehtud töö eest. Traditsiooni kohaselt said linnalt tänukirjad olümpialiikumise veteranid, samuti autasustati spordi vallas silma paistnud linna koole - Tallinna koolinoorte 2001. aasta sportmängude võitjaid Saksa Gümnaasiumi ja Nõmme Põhikooli.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing