Eesti Jalgpalli Liit sai uue juhatuse

11. detsember 2001, 17:47

Oma tänasel koosolekul hotelli Olümpia Omega konverentsisaalis valis Eesti Jalgpalli Liidu volikogu uue EJLi juhatuse järgmises koosseisus: Arnoup Dirk Lugtmeijer, Eiki Nestor, Josep Katsev, Andrus Kuusmann, Pjotr Sedin, Vaapo Vaher ning Aivar Pohlak.

Nimetatud 7 juhatuse liiget valiti EJLi juhatusse kolmeks aastaks. Lisaks nimetatutele kuuluvad EJLi juhatusse 5-aastase mandaadiga EJLi president Peeter Küttis ning asepresidendid Indrek Kannik ja Mart Tarmak.

EJLi volikogu valis samas ka juhatuse varuliikmed järgmises järjekorras: Arvu Sild, Eduard Koger, Nikolai Burdakov ja Aaro Mõttus. Juhatuse varuliikmed on valitud eesmärgiga suurendada juhatuse liikmete arvu põhikirja muudatuse kaudu 2002. a. veebruaris toimuval EJLi kongressil.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing