Ericssoni värvilise ekraaniga mobiiltelefon T68 jõudis Eestisse

11. detsember 2001, 15:08

Eestis jõudis müügile sisseehitatud antenniga GPRS-telefon Ericsson T68, mis paistab silma värvilise graafilise ekraaniga. T68 on varustatud Bluetooth mooduli ja infrapunamodemiga, samuti on telefonil uudne joystick-juhtnupp, mille abil saab menüüdes liikuda sujuvalt näppu nupult tõstmata.

Täisgraafilisel 256 värviga LCD-ekraanil on arvutiekraaniga sarnane ikoonidega töölaud. T68 pakub võimalust valida oma äranägemise järgi teksti- ja taustavärvi kombinatsiooni, samuti võimalust muuta lihtsalt värvilist taustapilti. Tänu juhtnupule ja kõrvalasuvale valikuklahvile on T68 menüüsüsteemi väga lihtne ja mugav kasutada. Juhtnupul (sarnane elektronmängudele) on viis liikumisastet: kursoriga saab liikuda üles, alla, vasakule, paremale ja edasi.

Mobiiltelefoniga T68 saab kasutada e-posti, olemas on kõik e-posti programmi võimalused: kaustad sissetulnud ja saadetud kirjadele ning saatmata mustandite jaoks. T68 toetab POP3 protokolli. EMS tekstisõnumites saab saata tekstiga koos ka pilte ning helisid. Kui operaatorvõrgud hakkavad võimaldama MMS multimeediasõnumite saatmist, on T68 selleks juba valmis. Mitmekülgsed kalendermärkmiku funktsioonid teevad telefonist efektiivse ajaplaneerija, nii kalender kui telefoniraamat on sünkroniseeritavad arvuti kontakti- ning ajahaldusprogrammidega.

T68 toetab kõrge turvalisusega WAP-protokolli ja GPRS pakettandmesidet.

T68 kaalub 700 mAh standardakuga 84 grammi. Telefoni mõõtmed on 100 x 48 x 20 mm, kõneaeg 3-13 tundi ning ooteaeg 165-290 tundi. T68 maksab poes orienteeruvalt 8500 krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing