Politseinike ja konstaablite arv suureneb

11. detsember 2001, 17:06

Valitsuse nõupidamisel kiitsid ministrid heaks siseministeeriumi esitatud politseijuhtimise ümberkorraldamise põhimõtted, mis suurendavad politseipatrullide ja konstaablite arvu.

Nende printsiipide eesmärk on korrastada politsei juhtimise struktuuri, muuta politsei raha kasutamine veelgi selgemaks, parandada politsei personalitööd.

Siseminister Tarmo Looduse kinnitusel on oluline, et ümberkorralduste tulemusena suureneb politseinike arv, kes tagavad inimeste turvalisust ning avalikku korda riigis. Kindlasti suureneb politseipatrullide ja politseikonstaablite arv. Juhtimise ümberkorraldamise käigus ei kavandata koondada olemasolevaid töötajaid, ehkki siseministeerium kavandab senise 17 asemel alles jätta 6 politseiprefektuuri.

Olemasolevad politseiasutused, mis täna Eestis tegutsevad, jätkavad kõik inimeste teenindamist ka edaspidi. Looduse sõnul peab aga just inimeste teenindamine muutuma senisest kvaliteetsemaks ja selgemaks ning tulema kodanikule veelgi lähemale.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing