Tele2-le tähendavad ET sidumishinnad 10protsendilist hinnatõusu

11. detsember 2001, 16:35

Tele2 jaoks tähendavad Eesti Telefoni uued sidumishinnad hinnatõusu umbes 10 protsenti, kuid teeme kõik, et saaksime oma teenused jätta klientide jaoks soodsaks, ütles ASi Tele2 Eesti tegevjuht Üllar Jaaksoo.

?Isegi kui ET alandab sidumishindu vastavalt sideameti soovile ühe sendi võrra, on see meie jaoks hinnatõus,? sõnas Jaaksoo. ?Aga me peame vist selle mõru pilli alla neelama. Usun, et Eesti Telefon ei esitanud sideametile nii odavat pakkumist kui võimalik, vaid pigem nii kalli pakkumise kui võimalik.?

Praegu on riiklikul tasemel sidumisminuti hind Jaaksoo sõnul 14 senti, ET nägemuse järgi peaks see olema 16 senti, sideameti hinnangul aga 15 senti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing