Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Nokia tegi ilma mõlemal pool Atlandit

  Nokia oli teisipäevase börsipäeva üks peamisi teemasid mõlemal pool Atlandi ookeani, andes aktsiaturgudele positiivse meelestatuse. Nokia andis teada oma 4. kvartali majandustulemuste prognoosid, mis kinnitasid varasemaid ootusi. Positiivsena võib välja tuua ettevõtte arvamuse, nagu võiks 4. kvartali kasum eduka mobiiltelefonide müügi korral tulla aktsia kohta kõrgem 0,18?0,20 eurost. Nokia aktsia, mis hommikul, kartes negatiivset üllatust, langes 3 võrra, sulgus pea 5 plussis 28,79 eurol.
  USAs lähevad võrguseadmete tootjate arvamused turu tuleviku suhtes lahku. Fiiberoptiliste komponentide tootja JDS Uniphase teatas, et oodatav kvartalimüük kahaneb, kuna kogu tööstusharu käib alla ega näita paranemismärke. Firma aktsia langes esmaspäeval 5,51 võrra 9,95 dollarile, kuid tõusis teisipäeval kella 18.15ks 3,22 võrra 10,27 dollarile.
  Võrguseadmete tootja Cisco juht John Chambers kinnitas, et ettevõtte tellimused vastasid novembris prognoosidele ning turuolukorra paranemine on lähedal. Cisco Systemsi Aasia regiooni müügijuhi sõnul võib maailmamajanduse languse ning telekommunikatsioonile ja internetile tehtavate kulutuste vähenemise tõttu viimasena hoobi saanud Aasia olla esimene regioon, kus algab telekommunikatsioonisektori paranemine. Cisco aktsia tõusis eile kella 18.15ks 2,36 võrra 21,23 dollarile.
  USA ja ka muu maailma aktsiaturud ootasid USA keskpanga eile intressikärpe otsust. Turud on arvestanud intresside alandamisega 0,25 võrra.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Vastulause: tarneahelate ümberkujundamisega seotud väljakutseid maksab tõsiselt võtta
Tuleb küsida, mil määral õnnestub ettevõtetel kanda kasvanud sisendhinnad üle lõpptoodangu hindadesse, kirjutab Arenguseire Keskuse ekspert Uku Varblane vastukajas Eesti Panga ökonomisti Kaspar Oja kriitikale.
Tuleb küsida, mil määral õnnestub ettevõtetel kanda kasvanud sisendhinnad üle lõpptoodangu hindadesse, kirjutab Arenguseire Keskuse ekspert Uku Varblane vastukajas Eesti Panga ökonomisti Kaspar Oja kriitikale.
LHV aktsia tõus aitas Balti ja Tallinna indeksid kindlalt plussi
Balti börsiindeks Baltic Benchmark tõusis täna 1,39% ja Nasdaq Tallinna indeks 1,54% LHV aktsia enam kui viieprotsendise ralli tõukel.
Balti börsiindeks Baltic Benchmark tõusis täna 1,39% ja Nasdaq Tallinna indeks 1,54% LHV aktsia enam kui viieprotsendise ralli tõukel.
Uueks ehituse asekantsleriks saab Ivo Jaanisoo
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Raadiohommikus: kuumast suvest ja taasterahastust
Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis tuleb juttu töötamisest põrgukuumuses, kalevi alla pandud suurprojektidest ning julgeolekust.
Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis tuleb juttu töötamisest põrgukuumuses, kalevi alla pandud suurprojektidest ning julgeolekust.
Raadiohommikus: autode hinnaralli jätkub, kuid asi pole tarnetes
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis on põnevat kuulamist kõigile neile, keda huvitavad autode hinnatõusu põhjused ja väljavaated.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis on põnevat kuulamist kõigile neile, keda huvitavad autode hinnatõusu põhjused ja väljavaated.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.