Ülar Lauk • 12. detsember 2001 kell 9:31

Vene firmad otsivad tippspetsialiste palgaga 175 000 krooni kuus

Nõudmine Venemaal kvalifitseeritud spetsialistide ja mänedzheride vastu tõusnud 10 kuuga peaaegu kaks korda. Vastavalt sellele tõusevad ka pakutavad palgad, kirjutab Vedomosti

Autoriteetsete PricewaterhouseCoopersi ja kaadriagentuuri ANKOR uurimused näitavad, et konkurents tööjõuturul on teravnenud, heade spetsialistide puudus on märgatav ja kompaniid on valmis maksma üha rohkem.

?Kui varem oli kuuekohaline number aastapalgana (asedirektoritele ja personalidirektoritele) haruldane, siis praegu ei üllata sellised summad enam kedagi. Kui varem oli 80 000 dollarit aastas peaaegu ülempiir, siis praegu on 120 000 dollarit täiesti normaalne?, räägib kaadrikompanii Nicholson International juht Aleksandr Grabuzov.

<#Vedomosti=http://www.vedomosti.ru/stories/2001/12/11-55-02.html>

Hetkel kuum