Ettevõte: riigihanke korraldaja Kaarel Aare ei tohi töötada riigifirmas

13. detsember 2001, 12:48

Mereelektroonikaga tegeleva firma EML Info CS OÜ juhtkonna hinnnagul ei tohi riigihangete eest vastutav veeteedeameti töötaja Kaarel Aare töötada veeteedeametis, kuna ta on seotud korruptsiooniga.

Veeteedeameti direktor Andrus Maide ja teede-ja sideminister Toivo Jürgensonile saadetud kirjas väidavad ettevõtte tegevdirektor Aleksander Antsma ja tehnikadirektor Viktor Lõssenko, et Kaarel Aare ostab riigile mereelektroonikat endaga seotud ettevõtetest ning märksa kallimalt kui neid müüvad teised firmad. Lisaks süüdistab ettevõte Aaret selles, et ta ostab endaga seotud firmadelt kokku tehnikat, mis varsti kasutuselt kaob.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing