Scania Eesti AS avab täna Pärnus uue müügi- ja teeninduskeskuse

Inno Tähismaa 13. detsember 2001, 11:27

Scania Eesti AS avab täna Pärnus uue müügi- ja teeninduskeskuse.

Scania Euroopa Põhja- ja Idaregiooni direktor Thomas Bertilsson ütles, et Pärnu on Scaniale strateegiliselt tähtis linn Läänemere ääres. Mitmed Scania jaoks väga olulised kliendid asuvad Pärnus. Pärnu asub tähtsal põhja-lõuna suunalisel rahvusvahelisel transpordikoridoril Via Baltica. Seetõttu on Bertilssoni sõnul rõõm näha, et Pärnusse on rajatud üks Läänemere moodsamaid Scania teeninduskeskusi.

Scania veokeid ja busse on Pärnus teenindatud juba alates 1995.aastast, mil tööd alustas OÜ Pärnuscan. Peale OÜ Pärnuscan omandamist otsustas Scania Eesti AS investeerida Pärnu tegevuse laiendamisesse ning klientide jaoks uue teeninduskvaliteedi loomisesse.

Põhjaliku laiendus- ja uuenduskuuri läbinud Scania keskus Pärnus annab tööd 10-le inimesele. Ehitustööd teostas AS FKSM, kasutatavat pinda on keskuses 1047 m², mis asub 4681 m² suurusel kinnistul. Klienti ootavad Pärnu keskuses 4 täispikka teeninduskohta, pesula, varuosade ladu ja Scania klienditeenindussaal.

Pärnu keskus pakub Pärnu klientide vajadustest lähtuvalt kogu Scania teenuste skaalat, mis sisaldab uute ja kasutatud veokite ja busside hooldust, remonti, pesu, varuosi ja müüki. Scania Eesti AS on investeerinud Pärnusse ligi 8 miljonit krooni. Pärnu müügi- ja teeninduskeskuse juhataja on Ats Rääk.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing