• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Esimese oksjonipäeva õhtuks müüdi 135 Eurovisioni piletit

  Eile õhtul kella 18.00ks oli Eesti Televisioon müünud ära 135 Eurovisioni lõppkontserdi piletit. Alghinnaga on saadaval veel üle 500 Eurovisioni lõppkontserdi pileti.

  Internetioksjoni keskkonnas www.osta.ee alanud esimeses oksjoniringis läks eile hommikul kell 10.00 müüki 676 piletit alghinnaga 4500 krooni, millest kella 18.00ks oli müüdud üle 130. Keskmine pakkumise hind oli 5300 krooni.
  ?Inimeste huvi oksjoni vastu on suur,? ütles Eurovision 2002 produtsent Peeter Rebane. ?Esimese viie tunniga oli omaniku leidnud juba 20 protsenti esimese oksjoni piletitest.?
  Ka okjsonikeskkonna osta.ee tegevjuht Kadi Sepp tunnistas, et inimesed on ostnud Eurovisioni pileteid oodatust agaramalt. Samas tunnistab ta, et tõeline ostubuum võib saabuda täna pärastlõunal.
  ?Meie varasem kogemus näitab, et suurem osa ostudest tehakse oksjoni sulgemise eel,? ütles Sepp eile. ?Seepärast ennustan, et tõelist hasarti on oodata homme, oksjoni viimastel tundidel.?
  Eurovisioni piletite oksjon on tõstnud märgatavalt ka oksjonikeskkonna külastatavust. Kui eelmisel nädala kolmapäeval külastas osta.ee avalehte ööpäeva jooksul 9226 inimest, siis piletioksjoni esimese päeva lõpuks võib külastuste arv kasvada üle 11000.
  Eesti Televisioon müüb internetioksjoni keskkonnas osta.ee 1500 Eurovisooni piletit kolmes jaos. Esimene kolmest oksjonist lõpeb täna kell 17. Oksjonil saavad osaleda kõik Eesti kodanikud ja Eestis registreeritud juriidilised isikud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.