• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Isamaaliit lubab Reformierakonna suhtes suuremeelsust

  Tallinna praeguse koalitsiooninõukogu esimees Aimar Altosaar lubab olla reformierakondlaste vastu suuremeelne, kui linnapea Tõnis Paltsu kukutamise plaan läbi põrub, kirjutab Eesti Päevaleht.

  Umbusaldamise äpardumise korral ei võta Isamaaliit Altosaare sõnul Reformierakonna suhtes ei all-linnas ega Toompeal jäiku seisukohti. ?Oleme suuremeelsed. Kui Reformierakond saab aru, et nad on tegemas tõsiseid vigu nii enda kui kogu Eesti poliitilise tuleviku kujundamisel, oleme valmis jätkama nendega läbirääkimisi,? rääkis Altosaar. ?Reformierakond koosneb mitmest tuhandest inimesest. Ma ei usu, et nad kõik on nõus sellega, mis on toimunud.?
  Kui linnavalitsus peaks kukkuma, tuleb uue aasta alguses asjad omavahel selgeks rääkida. ?Tahame selget vastust, kas nad on koos Isamaaliidu ja Mõõdukatega või ei ole, et teada, mida me ise teeme,? lausus Altosaar.
  Reformierakonna juhatuse liikme Jürgen Ligi sõnul on nii Isamaaliit kui Mõõdukad varem tunnistanud, et omavalitsused ja riigi tasand peavad seisma lahus.
  ?Nad ei saa dikteerida meile omavalitsuste asju ja ka meie ei saa neile ette öelda, kellega omavalitsustes koostööd teha,? sõnas ta. Ligi sõnul pandi Reformierakond seoses pealinna eelarvepoliitikaga sundseisu.
  Ligi väitel on alusetu jutt, nagu astus Reformierakond selle sammu valimisi silmas pidades. ?Me ei arva, et Keskerakond meile populaarsust juurde toob. Sellel kõigel on oma hind, aga tähtsam on poliitika, mida ajame,? lausus ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Norra tegi otsa lahti - intressimäärad hakkavad tõusma
Norra keskpank tegi esimesena sammu ülilõdva finantspoliitika karmistamiseks, tõstes baasintressimäärasid 0,25 protsendile. Mitu keskpanka on varsti Norrast eeskuju võtmas.
Norra keskpank tegi esimesena sammu ülilõdva finantspoliitika karmistamiseks, tõstes baasintressimäärasid 0,25 protsendile. Mitu keskpanka on varsti Norrast eeskuju võtmas.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.