Jõulubool toob silmisse pühade sära

Riina Kallas 14. detsember 2001, 00:00

Restorani Cathedral kelner-baarmen Andres Avilo soovitab jõulude ajal ise juua ning jõuluvanalegi pakkuda jõulubooli, milles segunevad nii maitsvad puuviljad, mahl kui ka alkohol.

Kuigi Campari eeldab veidike mõrusust, ei tasu seda jõulubooli puhul karta, sest Campari imbub järk-järgult puuviljadesse, eriti õuntesse, ja jook muutub seistes järjest küpsemaks ning magusamaks.

Proovida võib ka vähema alkoholisisaldusega booli, kuhu võiks segada alkoholivaba siidrit ning lisada paar sentiliitrit viina.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:12

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing