Nauditav liharoog Liivi moodi

Heidi Vihma 14. detsember 2001, 00:00

Liivi Steak House?i menüüs on iga toidu juurde märgitud lihatüki kaal. Oli 150grammiseid, aga ka 500- ja 600grammiseid lihatükke.

Meie valisime kuuesajagrammise veise sisefilee ?Nauding kahele? veinikastme ja köögiviljadega, 380 krooni. Kolmekesi söödult vastas roog oma nimele, kahekesi oleks naudingu asemel olnud ülesöömisvaevad. Nautimisväärsed olid ka kreemjas lõhesupp, 57 krooni, ja kanasalat, 53 krooni.

Liivi Lihamajja tuleb minna siis, kui kõige olulisem on toit ? õieti muidugi liha ?, mitte ümbrus. Ei ole seal kaunist sisekujundust ega hubast õhkkonda, tõenäoselt on võimatu ka segamatu omaetteolek.

Sellel pühapäeva pärastlõunal oli ruum igatahes täis lärmakaid turistilaudkondi. Kuid valjuhäälne jutt ei suutnud summutada köögist kostuvat meelierutavat lihahaamerdamist ja -särinat ning kelnerid töötasid kiirelt ja kaunilt.

Märkimisväärt on ka suur veinide valik, nagu ühes enesest lugupidavas liharestoranis peabki olema.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:12
    Otsi:

    Ava täpsem otsing