Inno Tähismaa • 13. detsember 2001 kell 13:39

Noor-Isamaa kingib Reformierakonnale helkurid

Noor-Isamaa liikmed kingivad tänasel Tallinna linnavolikogu istungil kõikidele Reformierakonna fraktsiooni liikmetele helkurid kirjaga 'Aitäh, sõber!'.

Sellega avaldavad Isamaaliidu noored 'tänu' Reformierakonna reeturlikule käitumisele, mis võib viia Edgar Savisaare võimuletulekuni Eesti suurimas omavalitsuses.

'Noor-Isamaa arvates on Reformierakond võimul püsimise nimel kaotanud igasugused põhimõtted ning asunud koostööd tegema oma peamise poliitilise vastasega. Valijate jaoks tekitab selline võimuliit ainult segadust juurde ning selle taustal on rääkida selgemapiirilisest koalitsioonist lihtsalt naeruväärne,' ütles Noor-Isamaa Tallinna piirkonna esimees Anna-Greta Gutman. 'Miks peaksid kodanikud minema valimistele, kui Reformierakonda valides saadakse Savisaar kauba peale?'

'Kõik argumendid, mida Reformierakond on seni esitanud, näitavad selgelt valimisvõitluse algust, mitte aga sisulisi etteheiteid Tõnis Paltsu poolt juhitud linnavalitsusele. Tallinna suurlaen on olnud kõigest otsitud ettekääne koalitsioonist lahkulöömiseks,' lisas Gutman.

Noor-Isamaa loodab peagi näha ka Reformierakonna ja Keskerakonna lähenemist astmelise tulumaksu ning ettevõtete tulumaksu taastamise küsimustes.

Hetkel kuum