• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vene poliitikud pettusid Isamaaliidus

  Tallinna linnavolikogu vene fraktsioonide poliitikute kinnitusel sundis neid võimuvahetust Tallinnas toetama pettumus endise koalitsiooni poliitikas, mitte uuelt võimuliidult saadud lubadused, kirjutab Eesti Päevaleht.

  ?Ma ei julgeks öelda, et vene poliitikud oleksid justkui tuulelipud, et kustpoolt tuul puhub, sinna nad ka pööravad,? kinnitas senise linnapea Tõnis Paltsu umbusaldamise poolt hääletanud parteitu linnavolinik Leonid Tsingisser. Tema sõnul toetas ta uut võimuliitu seetõttu, et viimase poolteise aasta jooksul lähenes senine koalitsioon pidevalt paratamatule lõpule.
  ?Eelkõige tingisid koalitsiooni allakäigu kahtlustäratavad otsused ja omavaheline arveteklaarimine,? lausus Tsingisser.
  Tema hinnangul talitas koalitsioon valesti Tallinna Vee erastamisel, Tallinna Soojuse rendile andmisel, Tallinna Teede ja kinnisvarahooldusfirmade müügil.
  ?Skandaalid turvalisus- ja integratsiooniametis oli viimane piisk kannatustekarikas ja lihtsalt mõõt sai lõpuks täis,? ütles Tsingisser. ?Paljud volikogulased, kes umbusaldushääletuse eel kahtlesid, otsustasid ikkagi senisest võimuliidust distantseeruda.?
  Tsingisseri sõnul tingib vene poliitikute sagedase pooltevahetuse erakondades ja fraktsioonides tugeva distsipliini puudumine. ?Vene erakonnad on killustunud ja seetõttu püüab iga rahvaesindaja tõestada, et ta on rivaalist rohkem venelane. Seetõttu pole venelased ühes fraktsiooniski üksmeelsed.?
  Fraktsiooni Rahva Usaldus liige Sergei Ivanov sõnas, et oli selge, et koalitsioon senisel kujul jätkata ei saa. ?Sisepinged kasvasid võimuliidust välja ja see näitas, et on vaja muutusi,? ütles ta.
  Ivanov märkis, et Rahva Usaldus ei vedanud uude võimuliitu üle minnes senist koalitsiooni alt. ?Koostöö lihtsalt lõpuks ammendas ennast, ? ütles Ivanov. ?Tahame olla jätkuvalt otsuste juures ja võimul olles esindame oma valijaid kõige paremini.?
  Nii Sergei Ivanov kui ka Leonid Tsingisser kinnitasid, et Reformierakond ja Keskerakond ei meelitanud neid hääletuse eel mingite lubadustega. ?Mulle mingeid ettepanekuid keegi ei teinud ja ma poleks neid ka vastu võtnud,? sõnas Tsingisser.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Portaalides käib kinnisvara soodusmüük. "Agressiivne hinnatõus on möödas." Müüjate turust on saamas ostjate turg.
Kinnisvaraportaalides on korterid saanud külge soodsamad hinnasildid ja müüki paisatakse järjest rohkem kinnisvara, kuid eksperdid suhtuvad sellesse stoilise rahuga.
Kinnisvaraportaalides on korterid saanud külge soodsamad hinnasildid ja müüki paisatakse järjest rohkem kinnisvara, kuid eksperdid suhtuvad sellesse stoilise rahuga.
Ärikutse: hakkame end sättima – unistuste saarele
Kui praegu teab Eestit 8 protsenti jaapanlastest, siis pärast Osaka maailmanäitust võiks neid olla viiendik, kirjutab Eesti Tokyo saatkonna äri- ja investeeringute nõunik Oliver Ait.
Kui praegu teab Eestit 8 protsenti jaapanlastest, siis pärast Osaka maailmanäitust võiks neid olla viiendik, kirjutab Eesti Tokyo saatkonna äri- ja investeeringute nõunik Oliver Ait.
S&P 500 aktsiaindeks jätkas langust uue tänavuse põhjani
USA aktsiaturud alustasid nädalat languse ja S&P 500 indeksi uue tänavuse põhjaga.
USA aktsiaturud alustasid nädalat languse ja S&P 500 indeksi uue tänavuse põhjaga.
Reaalajas börsiinfo
Lemeks teenis möödunud aastal rekordilise käibe ja kasumi
Möödunud aastal oli Lemeks ASi käive 193 miljonit eurot, mis oli 61% suurem tunamullusest käibest. Hea aasta põhjus oli ettevõtte juhatuse esimehe Jüri Külviku sõnul selles, et koroona ajal kulutamata jäänud raha investeeriti Eestis ja Euroopas kodude uuendamisse, mis tõi kaasa puidust toodete müügi hüppelise kasvu.
Möödunud aastal oli Lemeks ASi käive 193 miljonit eurot, mis oli 61% suurem tunamullusest käibest. Hea aasta põhjus oli ettevõtte juhatuse esimehe Jüri Külviku sõnul selles, et koroona ajal kulutamata jäänud raha investeeriti Eestis ja Euroopas kodude uuendamisse, mis tõi kaasa puidust toodete müügi hüppelise kasvu.
Raadiohitid: vihjed kasvusektoritele ja hinnalangusele uusarendustes
Kust võiks investorid leida praegusel ajal kasvu, mis viitab peidetud hinnalangusele uusarenduste turul ja kuidas elada üle langusperiood ehituses – need olid sel nädalal raadiokuulajate põletavamad küsimused, millele saadetest vastust otsiti.
Kust võiks investorid leida praegusel ajal kasvu, mis viitab peidetud hinnalangusele uusarenduste turul ja kuidas elada üle langusperiood ehituses – need olid sel nädalal raadiokuulajate põletavamad küsimused, millele saadetest vastust otsiti.
Azovstali omanik plaanib Euroopasse terasetehast
Uudistest kõigile tuntuks saanud Azostali tehase omanikfirma Metinvest tahab rajada Euroopasse Ukraina rauamaagi töötlemise tehase.
Uudistest kõigile tuntuks saanud Azostali tehase omanikfirma Metinvest tahab rajada Euroopasse Ukraina rauamaagi töötlemise tehase.
Taani: Nord Stream 2 gaasitoru lekib ohtlikult
Taani energiajärelvalve teatel lekib Läänemere põhjas olev gaasitoru Nord Stream 2 ohtlikult; lekke kohas on välja kuulutatud meresõidu keelutsoon.
Taani energiajärelvalve teatel lekib Läänemere põhjas olev gaasitoru Nord Stream 2 ohtlikult; lekke kohas on välja kuulutatud meresõidu keelutsoon.
Raadiohommikus: Kas kallis energia röövib teatrite ja majutusasutuste kliendid?
Samal ajal kui meelelahutus- ja majutusasutused otsivad lahendusi järsult kerkinud energiakulude katteks, ähvardab kiire hinnatõus viia neilt kliendid.
Samal ajal kui meelelahutus- ja majutusasutused otsivad lahendusi järsult kerkinud energiakulude katteks, ähvardab kiire hinnatõus viia neilt kliendid.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.