Laar: Savisaare võimuletulek äratab Euroopas imestust

17. detsember 2001, 09:17

Euroopa riikide liidrid avaldavad imestust Edgar Savisaare koalitsiooni kaasamise üle Tallinna linnavalitsuses, kinnitasid Euroopa Liidu Laekeni tippkohtumisel osalenud Eesti poliitikud, kirjutab Postimees.

Nii Eesti peaminister Mart Laar kui ka Eesti välisminister Toomas Hendrik Ilves ütlesid Postimehele, et Euroopa poliitikud olid väga hästi informeeritud Savisaare minevikust. Euroopa riikide liidrid avaldasid Laari ja Ilvese sõnul imestust, kuidas saab tulla võimule inimene, kes siseministrina lindistas salaja teiste poliitikutega peetud vestlusi.

Laar ja Ilves osalesid Laekeni tippkohumisel üleeile, pidades koos Euroopa Liidu riikide juhtidega lõunasöögi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing