Reval Hotelligrupp sai hotellile 5 tärni

17. detsember 2001, 16:11

Reval Hotelligrupp sõlmis lepingu Riias tegutseva hotelli Park Hotel R?dzene opereerimiseks. Tegemist on esimese Reval Hotelligruppi kuuluva viie tärni hotelliga, teatas firma.

Reval Hotelligrupi tegevdirektori Feliks Mäguse sõnul on tegevuse laiendamine Riias Revalile väga oluline. ?Arvestades Reval Hotelligrupi strateegiat olla ühtviisi tugev hotellikett nii Eestis, Lätis kui ka Leedus, on R?dzene kaasamine Reval Hotelligruppi igati loogiline samm,? lausus Mägus.

?Reval Hotelligrupp juba juhib hiljuti renoveeritud Reval Hotel Latvija tegevust. R?dzene kaasamine annab meie külalistele laiema valikuvõimaluse nii äri- kui puhkevajaduste rahuldamiseks,? rääkis Mägus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing