Turvalisus- ja Integratsiooniamet abilinnapea Rein Langi alluvusse

18. detsember 2001, 15:37

Tallinna Turvalisus- ja Integratsiooniamet asub nüüdsest kultuuri, haridust ning spordi- ja noorsootööd kureeriva abilinnapea haldusalas, sest linnavalitsuse uues koosseisus pole eraldi turvalisuse ja integratsiooni valdkonna abilinnapead, kirjutab Raepress.

Vastavalt linnapea Edgar Savisaare käskkirjaga kinnitatud linnavalitsuse tööjaotusele on abilinnapea Rein Langi valdkondadeks haridus, kultuur, sport, rahvussuhted, noorsooküsimused, muinsuskaitse, kuritegevuse, narkomaania ja AIDSi ennetustegevus ning ühtse integratsioonipoliitika väljatöötamine ja teostamine.

Rein Langile alluvad Haridusamet, Kultuuriväärtuste Amet, Spordi- ja Noorsooamet ning Turvalisus- ja Integratsiooniamet.

Linnavalitsuse eelmises koosseisus allus turvalisus- ja integratsiooniala abilinnapeale ka Tuletõrje- ja Päästeamet, mis nüüd on taas kommunaalala abilinnapea haldusalas.

Tööjaotuse järgi on abilinnapea Vladimir Panovi valdkondadeks kommunaalmajandus,
haljastus, teederemont ja teehoid, energeetika, side, jäätmekäitluse korraldamine, pääste- ja avariiteenistused, korrakaitse ning riigikaitse, temale alluvad struktuuriüksused - Kommunaalamet ning Tuletõrje- ja Päästeamet.

Linnapea ning teiste valdkondade abilinnapeade tööjaotuses võrreldes varasemaga muudatusi ei ole.

Abilinnapea Jaan Moksi valdkonnad on linnavara, omandi-ja maareform ja elamumajandus, abilinnapea Toomas Vitsuti valdkondadeks ettevõtlus, hinnakujundus, tarbijakaitse, pangandus, majanduspoliitika, linna osalemine äriprojektides, linna arengu strateegiline planeerimine, turism ja tööhõive.

Abilinnapea Toivo Ninnas kureerib jätkuvalt transpordi, ehituse ja planeerimse valdkonda ning abilinnapea Anders Tsahkna sotsiaalhoolekannet ja tervishoidu.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing