IBM toetab Eesti tennisiste veerand miljoni krooniga

19. detsember 2001, 12:20

Eile teatas IBM Eesti, et toetab Eesti noori tennisiste kokku 250 000 kooniga. 100 000 Eesti krooni antakse tõusvale tennisetähele Kaia Kanepile ning a¹ 50 000 krooni saavad noored lootustandvad sportlased Jaak Põldma, Triin Eller ja Anet Kaasik.

Kuna tennis on maailmas äärmiselt populaarne spordiala, näeb IBM Eesti tegevjuht Valdo Randpere võimalust Eestit maailmale laiemalt tutvustada rahvusvaheliselt tuntud tugevate Eesti tennisistide läbi. ³Need neli tennisisti, kes IBM Eesti toetuse pälvisid, on välja valitud kui kõrge potentsiaaliga ja väga töökad noored. Loodan, et nad jõuavad kaugele,² kommenteeris Randpere.

IBM Eestil on juba traditsiooniks kujunenud tennise kui spordiala propageerimine ja tennisistide toetamine. Eelmisel aastal sponsoreeriti ITF turniiri IBM Tallinn 2000 ning 2001. aasta augustis toimus IBM Tenniseshow Kadrioru Tennisekeskuses, kus Kaia Kanepi kohtus Andrei Luzginiga ning tennisemängus lõid kaasa ka Eesti peaminister ja Tallinna linnapea.

Rahvusvaheliselt toetab IBM Worldwide tennise Grand Slam turniire: Australian Open, French Open, Wimbledon, U.S. Open.

IBM on maailma suurim IT firma käibega 88,4 miljardit USDi. 2000. aasta kasum oli 8,1 miljardit USDi. IBM annab tööd 316 280 inimesele üle maailma. IBM Eesti tegutseb alates 1992.aastast, töötajaid Eestis 30.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing