Laar lahkub jaanuaris

19. detsember 2001, 08:09

Esmaspäeva õhtul oli peaminister Mart Laari kabinetis Toompeal Isamaaliidu ministrite ja juhtpoliitikute koosistumine, mille tulemusel peaks Laar pärast Isamaaliidu juhatuse koosolekut 7. jaanuaril esitama presidendile tagasiastumisavalduse, kirjutab tänane Äripäev.

Ükski isamaaliitlane ei soovinud seda plaani kinnitada, kuna eile ja täna on riigikogus arutusel olulised seaduseelnõud, mida Laar oma tagasiastumisplaani avalikustamisega ei taha mõjutada.

Täna peab riigikogus läbima kolmanda lugemise riigieelarve, eile lükkasid kolmikliidu hääled üheskoos tagasi reformierakondlaste Ignar Fjuki ja Neinar Seli algatatud ettepaneku muuta ID-kaart inimestele vabatahtlikuks.

Isamaaliitlane Aimar Altosaar ütles, et peaministri võimaliku tagasiastumise plaan oli esmaspäeval Laari kabinetis toimunud nõupidamisel kaalumisel. ?Küsimus pole mitte ainult tagasiastumises, vaid ka selles, kuidas seda teha,? ütles Altosaar.

Pikemalt saad lugeda <#siit=http://www.aripaev.ee/2065/uud_uudidx_206502.html>.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing