Viljandi uus bussijaam on ootajale avatud

19. detsember 2001, 08:18

Viljandi uus bussijaamahoone on oma uksed lahti teinud, ehkki kõik sinna ruume rentinud kauplused pole veel avamisvalmis, kirjutab Sakala.

Ehitusmehed tegelevad poodide sisetöödega ning eilegi oli bussijaamas pidevalt kuulda haamri kopsimist, elektrisaagide kiunumist ja puuride undamist.

Bussi ootavad inimesed on uue koha juba omaks võtnud ning eile keskpäeval olid kõik lauad ja toolid maja fuajees peaaegu kogu aeg hõivatud.

Päriselt pole valmis siiski ka kogu bussijaamale jäetud osa, sest esialgu on väljuvate ja saabuvate busside kohta info ühel väikesel tahvlil. Üks bussijaama omanikke Tiit Maisa lubas, et varsti saab püsti uus infotabloo ning maavalitsuse tellimusel valmib maakonna kaart, mis uue keskuse fuajeesse üles seatakse.

Maja teisele korrusele viiv trepp ja klaasseinaga lift on praegu suletud ning need avatakse siis, kui poed oma uksed lahti teevad. Lift on mõeldud eelkõige invaliididele ning lapsevankrite ja -kärudega inimestele.

Bussijaama juurde kuulub ka tornmajake, mis asub ülejäänud hoonest eraldi. See on Tiit Maisa sõnul ERGO Kindlustuse oma. Esialgu on seegi majake veel ehitusjärgus. Päris valmis pole ka väljuvate busside platvormi katus ja peatuskohtade tähistused.

Bussijaam ja kauplused avatakse täielikult järgmise aasta alguses.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing