Ametnikele ühe töö eest kuus palka?

21. detsember 2001, 00:00

Uus kavandatav riigiametnike palgaseadus jätab sisse tervelt kuus erinevat palka. Ehkki kaovad palgalisad staa?i, keelteoskuse, akadeemilise kraadi eest ? need võimaldavad niigi taotleda kõrgema palgaga ametikohta ?, on kokkuvõttes palgaanarhia tiibu vähe kärbitud. Segane on näiteks tulemuspalk. Millal on ametniku töö tulemuslik: kas siis, kui asjad ladusalt funktsioneerivad, või siis, kui on tõepoolest ära tehtud midagi uut ja progressiivset.

Muige toob suule ametnike ületunnitöö eraldi tasustamine. Kas teate mõnda üle ametliku vastuvõtuaja avatud asutust, ametit, kabinetti? Meie ei tea.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing