Virkko Lepassalu • 20. detsember 2001 kell 13:40

Piletilevi avas Delfi portaalis piletipoe

Piletilevi müügivõrku haldav Telspec Trade ja internetiportaal Delfi avasid ühislehekülje, mis on Eesti suurim ja funktsionaalseim piletimüügikoht internetis.

Pressiteates väidetakse, et aadressil <#Piletilevi=http://www.piletilevi.delfi.ee> saab alates tänasest osta pääsmeid kõikidele Piletilevi vahendatavatele üritustele. Uue piletipoe eelis on lai valik erinevaid kontserte ja sündmusi, lihtne ja loogiline ostuprotsess, kiire makseviis Hanza- või U-Net`i otsemakse näol ja kättetoimetamisviiside mitmekesisus.

Erinevalt varasematest internetilahendustest saab piletiostja rohkem ja

täiuslikumat infot oma istekohtade asetuse kohta saalis. Seejuures pakubonline-süsteem kliendile parimad vabad kohad valitud üritusele kliendi poolt sisestatud andmete alusel.

AS Telspec Trade juhatuse liikme Kristjan Tiigi sõnul on nõudlus virtuaalse

piletiostu võimaluse järgi kõrge. Eesti meelelahutusturg on seoses SakuSuurhalli avamisega teinud suure sammu edasi, mis on seadnud nii üritustekorraldajaile kui ka piletimüüjatele kõrgemad nõudmised. Käesolev piletipoodon esimene samm uuendustest, mis muudab piletiostu kliendi jaoks võimalikultmugavaks.

Hetkel kuum