Peep Sooman • 3. jaanuar 2002 kell 10:18

Paul Laas lahkub Kristiine linnaosavanema kohalt

Tallinna Kristiine linnaosavanem Paul Laas andis neljapäeval linnapea Edgar Savisaarele üle lahkumisavalduse, milles teatas, et soovib erimeelsuste tõttu ametist lahkuda juba tänasest, kirjutab Postimees Online.

Laas põhjendas oma lahkumissoovi poliitiliste erimeelsustega uue linnapeaga. «Kui mul ei võimaldata linnaosa inimeste huve kaitsta, pean vajalikuks lahkuda. Soovin uuele linnavalitsusele edu,» märkis Laas.

Tema sõnul nõuab Tallinna linnasüsteem radikaalseid muudatusi. «Loodan, et uus linnavalitsus reguleerib lõpuks keskaparaadi ja linnaosade vahelised suhted, määratledes konkreetsed võimupiirid, pädevuse ja vastutuse,» lausus Laas.

Samuti oleks Laasi hinnangul vajalik ümber kujundada eelarve koostamise protsess tervikuna.

Hetkel kuum