Kaja Koovit • 11. jaanuar 2002 kell 9:31

ECB näeb õhkõrnu märke olukorra paranemisest

Euroopa Keskpanga (ECB) peaanalüütik Otmar Issing lausus, et eurotsooni majanduses on näha nõrku 'katselisi' märke olukorra paranemisest ning tänavu on võimalik märkimisväärne muutus paranemise suunas, kirjutab AFX.

'On näha õhkõrnu märke paranemisest,' lausus Issing Saksa päevalehele Süddeutsche Zeitung antud intervjuus.

'Tänavu võib majanduses näha märkimisväärset tõusu, kuid võimatu on öelda, millal täpselt,' lausus ta lisades, et endiselt ei ole kuhugi kadunud riskid, mis on seotud USA majanduse arenguga, Argentina kriisiga, naftahinna liikumisega ning palgakokkulepetega.

Eelmise aasta neljanda kvartali majanduskasv näitab Issingi sõnul sarnaselt kolmanda kvartaliga paigalseisu ja ka selle aasta esimeses kvartalis ei ole kiiret paranemist loota.

Hetkel kuum