11. jaanuar 2002 kell 7:28

Tartu saab kutsehariduskeskuse

Tartu linnavolikogu võttis eile vastu otsuse moodustada 1. septembrist Tartu Tööstuskooli, Tartu Teeninduskooli, Tartu Ehitus- ja Kergetööstuskooli ning Tartu Õppekeskuse baasil Tartu Kutsehariduskeskus, teatas linnavolikogu.

Kutsehariduskeskuse moodustamine on üks etapp Tartu linna kutseharidussüsteemi ümberkorraldamises. Koolide ühendamine peab tagama olemasolevate vahendite tõhusama kasutuse, kutsehariduse koordineeritud arendustegevuse ning regiooni tööturu pideva analüüsi ja ühtse õppekavade süsteemi loomise.

Riigile kuulunud tööstuskool, teeninduskool ning ehitus- ja kergetööstuskool anti Tartu initsiatiivil linna omandisse möödunud aasta augustis, Tartu õppekeskus on pidevalt tegutsenud munitsipaalkoolina.

Tartu linna selle aasta kapitalieelarves on teeninduskooli hoone kapitaalremondiks ette nähtud neli miljonit krooni.

Hetkel kuum