17. jaanuar 2002 kell 11:29

Finantsteenuste pakkuja Citigroup kasum tõusis jaepanganduse kasvu najal

Suurim USA finantsteenuste pakkuja Citigroup Inc. kvartalikasum kasvas kuna madalad USA intressid tõstsid jaepanganduse kasumit vahendab Reuters.

New Yorgis asuv firma, mis tegeleb panganduse, maaklerteenustega ja kindlustusoperatsioonidega enam kui 100 riigis teenis neljandas kvartalis 3,86 mld dollarit (68,55 mld krooni) kasumit ehk 0,74 dollarit aktsia kohta võrreldes mulluse 3,33 mld dollari (59,14 mld krooni) ja 0,65 dollariga.

Wall Street ootas Citigroupilt kasumit 0,66 ja 0,76 dollari vahemiku aktsia kohta.

11 Föderaalreservi intressialandamist innustas inimesi kasutama krediitkaarte ja võtma kinnisvaralaene, mis aitas Citigroupi vaatamata aktsiaturgudelt teenustasude kahanemisega, mida pank teenib uute emissioonide ja ülevõtmiste nõustamiste pealt.

Citigroup aktsia <GR#US.C> sulgus kolmapäeval 48,86 dollaril.

Hetkel kuum