Viktoria Korpan • 22. jaanuar 2002 kell 10:21

Tele2 uuendab mobiilvõrgu keskjaama tarkvara

Seoses kolmapäeva, 23.jaanuari öösel vastu neljapäeva toimuva Tele2 keskjaama tarkvara uuendamisega esinevad ajutised häired Tele2 võrgu kasutamisel.

Uuendused on seotud klientide arvu kiirest kasvust tingitud mahtude suurendamise vajadusega.

Seoses tarkvara uuendustöödega on teisipäeval, 22.jaanuaril häiritud mõningate operaatorteenuste osutamine, näiteks uute teenuste avamine klientidele. Häired tekivad väljaspool tööaega, kella 22.00 paiku ning kestavad 15 minutit. Samuti on operaatorteenuste osutamine häiritud kolmapäeval kell 15.00-17.00.

Kolmapäeva, 23.jaanuari öösel vastu neljapäeva kell 02.00 - 04.00 toimub keskjaama käivitamine uue tarkvaraga. Nimetatud ajavahemikus on häiritud Tele2 mobiilvõrgu töö st, et ei ole võimalik helistada ning saata lühisõnumeid.

Hetkel kuum