28. jaanuar 2002 kell 13:14

Nõmme eakatel suur arvutihuvi

Tallinnas Nõmmel alustasid linnaosavalitsuse poolt korraldatavatel arvutikursustel arvutiga tutvumist 81 linnaosa pensionäri, veebruaris alustab veel 6 gruppi 69 eaka arvutihuvilisega.

Nõmme linnaosavanema Urmas Paeti sõnul on eakate soov arvutit õppida väga suur. ?Seetõttu kavatseme neid kursuseid ka tulevikus jätkata, et eakad saaksid olla võimalikult aktiivsed ühiskonnaliikmed,? lisas ta.

Detsembri lõpus välja kuulutatud kursustele registreerus kahe päevaga 150 arvutihuvilist memme-taati. Kursused toimuvad peamiselt Nõmme koolide arvutiklassides: Nõmme gümnaasiumis, Rahumäe põhikoolis, Pääsküla gümnaasiumis ja Nõmme noortemajas.

Eelmise aasta 25. oktoobrist kuni käesoleva aasta 4. jaanuarini said arvutiõpetust 22 Nõmme Vanurite Päevakeskuse külastajat. Nende suurest huvist inspireerituna otsustaski linnaosavalitsus kursuste korraldamist jätkata.

Hetkel kuum