Sulev Oll • 31. jaanuar 2002 kell 11:54

Malmerk kasvatas kasumit rohkem kui poole võrra

Anknaid-uksi ja klaasi tootva AS-i Malmerk 2001. aasta konsolideerimata käive oli 176,5 miljonit ja kasum 7,4 miljonit krooni, kasvades 2000. aastaga võrreldes vastavalt 13,9 ja 3,4 miljonit krooni. Seega kasvas kasum rohkem kui poole võrra.

'Tegemist on ehitusturu ja üldise majanduse stabiliseerumisest tuleneva normaalse juurdekasvuga, millele aitas kaasa kontsernisisene saneerimisprogrammi, tütarettevõtete liitmise, elluviimine,' ütles Malmerki finantsdirektor Maie Ploompuu.

AS Malmerk on üks esimesi Eesti-Soome osalusega ühisettevõtteid, ettevõte asutati 1990. aastal. Tegevuse algperioodil tootis ettevõte peamiselt alumiiniumprofiilist aknaid ja uksi.

Alates 1993. aastast muutus Malmerk kontserniks, tema toodeteks on alumiinium ja PVC aknad ja uksed, klaaspakett ja karastatud klaas.

Hetkel kuum