Soome restoranipidajad ja personal on rahulolematud varimajanduse laialdase tungimise pärast sellesse sektorisse ja on valmis tegema võimudega koostööd selle väljajuurimiseks, näitab Soomes tehtud LTT uuring.
Kõik 499 uurimuses osalenut arvasid, et enne restoranile alkoholimüügi loa andmist tuleb põhjalikult uurida, kas nende raamatupidamine ja rahaasjad on korras, kirjutab Kauppalehti.
Ka kelnerid mõistavad hukka musta tööjõu kasutamise restoranides.
Seotud lood
Foruse juhatuse liige Einar Laagriküll arutleb, milliste väljakutsetega ettevõtted peavad praegu silmitsi seisma ja kui oluline on järjest sagenevate küberrünnakut ajastul mõelda ka füüsilisele turvalisusele. Kui füüsilise turvalisuse samme läbi ei mõtle, võivad ülejäänud mehhanismid osutuda täiesti kasutuks.