Viktoria Korpan • 6. veebruar 2002 kell 14:51

First Tuesday hakab välja andma ajakirja Ärimees

Eestis alustab aprillist uus majandusajakiri Ärimees. ajakiri 'Ärimees' on suunatud äri ja juhtimise maailma ning jõuab kõigi First Tuesday liikmeteni Eestis. Alates aprillist ilmub Ärimees üle ühe kuu, seega 6 numbrit aastas, teatas First Tuesday juht Tahir Jarved.

Ajakirjas Ärimees hakkab ilmuma artikleid ärist, juhtimisest ning tehnoloogiast. Materjal on kogutud nii Eestist, kui mujalt maailmast. Artiklid on kõik originaalid, ei kasutata teiste väljaannete materjali. Lisaks on Ärimees teinud kokkuleppeid ka teiste tuntud professionaalsete ajakiranikega Euroopast, Kanadast ja USAst. Eestit puudutavate teemadega tegeleb meeskond kohalikke ajakirjanikke.

Ärimees on A4 formaadis trükitud. Sarnaneb Forbes"ile, The Economist"ile, Harvard Business Review"le ja teistele.

First Tuesday? on Eestis kokku 411 liiget.

· 29.8% - Ettevõtjad· 35.8% - Täitev juhatus· 26.2% - Professionaalsed eksperdid· 3.5% - Investorid· 4.6% - Avalik sektor, teadlased press

Täieliku First Tuesday liikmete nimekirja saate selle küsimisel. Kuna lähemal ajal ei ole plaanis müüa ajakirja kioskites ja poodides, siis tehes tellimuse on võimalik Ärimeest saada ka mitte First Tuesday liikmetel.

Hetkel kuum