Peep Sooman • 13. veebruar 2002 kell 15:38

Radiolinja alustab GPRS võrgu testiga

Radiolinja alustab homme GPRS võrgu avaliku testimisega, kuhu kaastakse ligi 100 era- ja äriklienti, teatas Radiolinja.

Testi eesmärgiks on enne GPRS võrgul baseeruvate teenuste turule toomist põhjalikult testida võrgu leviala stabiilsust ja kvaliteeti erinevates riigi osades. Testimise ajal on teenus kasutajatele tasuta.

Radiolinja GPRS võrgu avalik testperiood kestab kuni 10. märtsini, testimise vältel saavad kliendid anda tagasisidet selleks loodud veebiankeedis Radiolinja koduleheküljel. Testis võivad soovi korral osaleda kõik Radiolinja kliendid, kellel on GPRS telefon. Radiolinja ei sea testijaile piiranguid, iga kasutaja saab GPRSi kasutada vastavalt oma vajadustele.

Radiolinja võrgus on registreeritud üle 500 GPRS mobiiltelefoni.

Radiolinja GPRS võrk töötab kogu Radiolinja GSM levialas.

Hetkel kuum