Ülo Toomsalu • 13. veebruar 2002 kell 8:09

Soomlased kasutavad internetti eestlastest rohkem

Eestlased on interneti kasutamises tublisti ees lõunanaabritest, jäädes samas aga ligi kaks korda alla soomlastele, kirjutab Postimees.

2001. aasta lõpuks kuulus interneti kasutajate hulka kolmandik üle 15aastastest eestimaalastest. Interneti kasutamist uurinud Emori andmetel kasvas lisaks interneti kasutajaskonnale ka kasutamise intensiivsus.

Neljandas kvartalis oli uuringule eelnenud kuu jooksul kasutanud e-posti või muid interneti võimalusi kolmandik Eesti 15-74aastastest elanikest.

Lätis kasutab internetti 17 ja Leedus 11 protsenti sama vanuserühma elanikest. Soomlased on aga tehnoloogiliste uuenduste vallas eestlastest selgelt üle ? põhjanaabritest kasutab internetti 61 protsenti

Hetkel kuum