Tõnis Arnover • 26. veebruar 2002 kell 7:54

Mängurid naasevad Las Vegasesse, järelikult on majandus tõusuteel

Kui eelmisel aasta lõpu poole USA majanduse jahtumise ajal ja eriti pärast terrorirünnakut olid Las Vegase mängupõrgud inimestest tühjad, siis selle aasta algus on ületanud kõik ootused, tõdeti Las Vegase Bellaggio kasiinos peetud kasiinotööstuse tippjuhtide kohtumisel.

Eelmisel aastal oli mängurite arv tavalisest 30-40% väiksem. Nüüdne mängurite tulv mängupõrgutesse on kindel märk riigi majandusolukorra paranemisest ja seda kinnitavad ka viimastel nädalatel järjest lisanduvad statistikateated, kirjutab Kauppalehti. Tagasi on samuti Aasia mängurid, kes siiani olid täiesti kadunud.

Las Vegasesse turiste vedava lennufirma National teatel on lennukid taas reisijaid täis.

Firma Harrah on alustanud Chicagos, Cherokees, San Diegos ja Atlatic Citys nelja uue kasiino rajamist, mis eeldab miljardilisi investeeringuid. Järelikult on usk tulevikku kindel.

Hetkel kuum