Ülar Lauk • 27. veebruar 2002 kell 14:02

Iluuisutamise olümpiavõitjad sõlmisid lepingu Procter & Gamble'iga

Kanada iluuisutajad Jamie Sale ja David Pelletier, kes said Salt Lake Citys olümpiakulla paarissõidus, kirjutasid alla lepingule maailma ühe juhtiva isikliku hügieeti tooteid valmistava kompaniiga Procter Gamble, kirjutab k2kapital.

Lepingu järgi hakkavad Sale ja Pelletier reklaamima uut hammaste valgendamise vahendit, mida valmistab Procter Gamble.

Turundusspetsialistid märgivad, et Sale ja Pelletier, kes said kuldmedalid hiigelskandaali tulemusel, on lihtsalt 'reklaamiandjate unistuseks'. Nende arvates võivad Kanada iluuisutamispaari reklaamipotentsiaali ära kasutada paljude tarbekaupade tootjad.

Veel enne olümpiat laskis üks Kanada toiduainetekompanii välja kaerahelbeid Sale ja Pelletier"i pildiga pakendil.

<#k2kapital=http://www.k2kapital.com/news/1014805961.html>

Hetkel kuum