Juba üle kolme aasta on Reval Expresscafe põhiliselt orienteeritud supivalikule, mida võib mõnekümne krooni eest süüa korraga nii palju, kui organism parasjagu kannatab. Supimenüü vaheldub igal nädalal ning seega ei muutu toidulaud sugugi üksluiseks. Korraga võib süüa viite suppi, millest üks on teistest veidike magusam. Aplamatele supisööjatele on Reval Expresscafe loonud isegi oma e-kirjanimistu, kust saab esmaspäeviti teavet uue supivaliku kohta.
Reval Expresscafe peakokk Õie Lüllmaa, kes on söögikohas selle algusest peale töötanud, ei arva, et supiretseptid võiksid niiviisi otsa saada. Vastupidi, see paneb improviseerima ja tihti on tulemus uus ja üllatav. Kana-ingveri-kookos-piimasupp on inspiratsioon kargema tuulega kevad- või lausa talvepäevaks, mil kurk vajab tõsist turgutust.
Seotud lood
Tööstuslikud tõstuksed on paljude ettevõtete igapäevaelu lahutamatuks osaks, tagades kaupade sujuva liikumise. Tõstuksed, nagu kõik töötavad ja liikuvad seadmed, vajavad töökindluse tagamiseks pidevat hooldamist.