Ülo Toomsalu • 3. aprill 2002 kell 6:38

SLÕL: ABBA reklaamis Baccarat

ETV lõpetas eile ansambli Baccara 26. aprilli kontserdi reklaami, sest Lätis tehtud videolõigus oli miskipärast näha ka ansamblit ABBA. Hispaania naisduo kontsert selle pärast siiski ära ei jää, kirjutab SL Õhtuleht.

?Puhas lätlaste praak. Nemad on asjas süüdi!? ütles eile Kalle Kask kontserti korraldavast firmast Serdika Kaubandus. ?Usaldasime neid liiga palju. Oleksime aga pidanud video üle kontrollima.? Kuidas kontserti edaspidi reklaamitakse ning kas lätlastelt praagi eest ka trahvi nõutakse, polnud eile veel teada. See selguvat Kase sõnul täna.

Eesti Artistide Agentuuri tellitud ja ETVs näidatud reklaami alguses ning lõpus laulab 1970. aastate Euroopa lemmikduo Baccara. Vahepealsetes kaadrites näidatakse aga miskipärast teist sama aja popiidolit ABBAt. ?Mina isiklikult polnudki seda klippi näinud. See toodi meile ja panime selle eetrisse,? tunnistas Rene Meriste Eesti Artistide Agentuurist.

Hetkel kuum