Kaja Koovit • 9. aprill 2002 kell 8:55

Walter Hewlett sai HP vastu kohtus esimese võidu

Delaware?i väärtpaberikohus kustutas Hewlett-Packardi lootused Compaq Computeriga ühinemise ümber puhkenud õigusliku draama lõpetamiseks, lükates tagasi ettevõtte hagi Walter Hewletti algatatud kohtuasja tühistamise kohta.

The Wall Street Journal kirjutab, et Delaware?i spetsiaalse väärtpaberikohtu kohtunik William Chandler otsustas eile, et Hewlett-Packardi ühe asutaja poja Walter Hewletti Hewlett-Packardi ja Compaqi ühinemist puudutava hääletuse suhtes esitatud hagi on põhjendatud ning seega lükati tagasi Hewlett- Packardi taotlus lõpetada Walter Hewletti algatatud kohtuasi, sest see pole põhjendatud.

Walter Hewletti hagi hakkab kohus arutama 23.aprillil ning analüütikute hinnangul võib see tõkestada kahe ettevõtte ühinemist.

Hetkel kuum