Inge Rumessen • 8. mai 2002 kell 8:54

Nõmme ujula avatakse juuli alguses

Nõmmele rajatavas siseujulas käivad praegu viimistlustööd ning kahe kuu pärast avab ujula külastajatele uksed.

Nõmme linnaosavanema Urmas Paeti sõnul saavad Nõmme esimeses ujulas ujuma õppida Nõmme koolide õpilased ning ujumas käia ka kõik teised. 'Ujulaid on Tallinnas liiga vähe ning neid tuleks eelolevatel aastatel jõudsalt juurde rajada,' lisas ta.

Ujulaehitus Nõmmel on jõudnud juba sisetöödeni - plaatimise ja maalritöödeni ning tehnoloogia paigaldamiseni. Ehitustööde ametlik tähtaeg on 20. juuni, kuid ehitaja Facio Ehituse Asi kinnitusel saavad nad valmis juba mai keskpaigaks. Seejärel saab alustada koristamisega ning inventari hankimise ja paigaldamisega.

Ujula on plaanis avada juuli alguses. Kokku läheb Nõmme ujula maksma ligi 23 miljonit krooni.

Hetkel kuum