Viktoria Korpan • 13. mai 2002 kell 12:43

EMT: Radiolinja tasuta GPRS ei ole meie teenuste kasutamist vähendanud

ASi EMT pressiesindaja Kaja Pino sõnul ei ole Radiolinja Eesti tasuta GPRS-teenus EMT võrgus kasutavate teenuste mahtu vähendanud.

?Teenuse kasutajate hulk ja kasutamise maht on pidevalt kasvanud. See näitab, et RLE kampaania raames tasuta pakutav teenus aitab lõppkokkuvõttes kaasa GPRSi üldisele levikule ja kasutamise kasvule, nii et väga tänuväärne ettevõtmine,? ütles Pino.

<#ASi EMT=http://www.emt.ee> klientidel on Pino sõnul praegu kasutusel umbes 7000 GPRS-telefoni, neist umbes 3100 Ericssoni, 2900 Nokiat, 500 Motorolat ja 500 Siemensit. EMT, Esmofoni ja Hallo töötajate kasutusel on neist umbes 250 GPRS-telefoni.

Umbes 90 protsenti EMT GPRSi kasutusest moodustab Kaja Pino sõnul interneti kasutamine, e-posti lugemine ja saatmine ning internetis surfamine, ülejäänud 10 protsenti jääb WAP-teenustele, näiteks mobiilse parkimise alustamisele ja infoteenustele.

Hetkel kuum