Inge Rumessen • 16. mai 2002 kell 11:16

MicroLink keskendub korporatiivklientidele

Baltimaade suurim IT-firma MicroLink hakkab osutama IT täisteenuseid ja ?lahendusi suurtele ja keskmistele korporatiivklientidele.

'Me usume, et lähemate aastate jooksul hakkab suur osa Baltikumi ettevõtetest ja organisatsioonidest kasutama IT outsourcing?ut, andes IT halduse kui mittepõhitegevuse selleks spetsialiseerunud IT-firmade kätte,' ütles MicroLinki juhatuse esimees Allan Martinson. ?Kui täna on outsourcing?u turu maht Eestis ehk vaid paarkümmend miljonit krooni aastas, siis viie aasta pärast peaks see kasvama sadade miljonite kroonideni?.

Viimase kahe aasta jooksul on MicroLink serverikeskustesse, andmesidevõrkudesse ja koolitusse investeerinud üle 75 miljoni krooni ning investeeringuid kavatsetakse jätkata samas tempos. Hetkel on MicroLinkil Eestis üle 50 outsourcing?u kliendi ja sadu andmesidekliente.

Hetkel kuum