13. juuni 2002 kell 7:53

Türi-Alliku küla jäi võlgade pärast veeta

AS Kähri jättis eile Türi-Allikul veeta 320 inimest ja kohaliku kaupluse, sest korteriühistul on 180 000 krooni eest tasumata arveid.

AS Kähri juhataja Vladimir Kährenov ütles, et oli sunnitud korteriühistult Türi-Alliku vee ära võtma, sest neil on tasumata arveid 180 000 krooni eest, kirjutab tänane Järva Teataja. 'Tegelikult pole inimesed veeta, sest pumbajaamas on kraan,' lisas ta.

Türi-Alliku elanik Merike Meimre ilma veeta elata ei pelga, kuigi jagab korterit tütre perega, kus on kasvamas kaks last. 'Küllap nad ainult hirmutavad ja paeagi antakse vesi tagasi. Ega see neil esimene kord pole, 'ütles ta.

Türi-Alliku korteriühistu esimees Otto Maamägi ütles, et ühistu pole Kährile vee eest sentigi võlgu ja kõnealune 180 000 krooni on maksmata viivised ja arve, mida ühistu ei tunnista.

Hetkel kuum