Sulev Oll • 18. juuni 2002 kell 8:30

Neljapäeval võistlevad Eesti parimad noorjalgpallurid

Neljapäeval Kehtnas toimuval Nike Premier Cup"il osalevad parimad Eesti noorjalgpallurid.

Tegemist on 20. juunil peetava ülemaailmse jalgpalliturniiri Nike Premier Cupi Eesti finaalvõistlustega, kuhu kutsutud 12 parimat kuni 14aastaste võistkonda selgitavad kaks edukamat, kes sõidavad augustis Lätis peetavale Balti finaalturniirile.

1988. aastal ja hiljem sündinud poistele mõeldud Nike Premier Cupi Eesti finaalturniir peetakse viiendat korda. Tänavu võtavad sellest osa FC AJAX, JK Olümpia-2000, FC Flora Järvamaa, Sillamäe JK, JK Tammeka Tartu, FC Flora Tallinn, Pärnu JK, FC TVMK, FC Levadia Tallinn, JK Narva Trans, FCF Kehtna ja FC Elva.

'Turniir on kahtlemata väga kõrge tasemega, millele lisab väärtust ka see, et kahel paremal avaneb ainulaadne võimalus jõuda rahvusvahelisele areenile,' tõdes võistluse direktor Vivi Salusaar. 'See tähendab, et klubidel tekib edu korral võimalus kohtuda AS Roma, Atletico de Madridi, West Ham Unitedi, Sao Paolo ja teiste taoliste suurklubide noortega.'

Eelmisel aastal pääsesid Balti finaalturniirile Eesti klubidest FC Flora Kehtna ja FC Flora Tallinn, sealt edasi ei jõutud.

Turniir avatakse Kehtna staadionil kell 10.00, finaalmäng algab kl 17.15.

Hetkel kuum